Örtmedicin och helhetsterapi

 

Vi skapar alla våra liv med hjälp av våra tankar, känslor och handlingar.  

Magi är varken mer eller mindre än att göra det medvetet och fokuserat och i samarbete med universums natur. 

 

 

 

"Det här låter intressant, men jag vill lära mig att göra det här själv istället" 

Det finns en del utbildningar här i Sverige. Jag har en 2-årig utbildning till Magiker som sker på distans. Läs om den här >>

 

Funkar det verkligen?

Ja, naturen och universum funkar och du och jag är en del av det. 

Magi är att på ett eller annat sätt rikta energin i den riktningen vi önskar. Om vi gör det i samarbete med vår egen natur så fungerar det alltid i någon mån. Det är så vi alla skapar saker och ting. Magi är bara ett sätt att göra det medvetet och fokuserat

Vart träffas vi?

Vi träffas, vanligtvis,  i Farsta som ligger i Stockholm. 

Kan jag få den här hjälpen på distans?

Jag föredrar att vi träffas så jag kan känna av dig och dina energier på bästa sätt samt att det är lättare för dig att förstå mina instruktioner (på den ritual jag utformar till dig som du ska få göra på egen hand efter vårt möte). Men om i pratar i telefon och jag känner att jag får bra kontakt med dig och ditt väsen kan jag, i undantagsfall, gå med på att göra det på distans. 

Vad kostar det?

Det kostar 800 kr inklusive eventuellt material som går åt

För frågor och tidsbokning:

Kontakta mig på magiker@fytomedicin.se eller ring 076-716 24 20

(inga diskussioner via SMS tack)

Behöver du hjälp av magi?

 

Ibland behöver vi hjälp att styra energierna åt ett visst håll. 

Jag hjälper dig att formulera din önskan . Sedan använder jag olika verktyg för att, utifrån din önskan, skapa ex en sigill, spells och en personlig ritual som för energierna i den riktning du önskar. 

Jag kommer göra en ritual för din önskan men framförallt kommer jag utforma en peronlig ritual som du kommer att få göra ett ex antal dagar efter vårt möte. 

Din önskan kan beröra alla delar av livet. Det kan handla om att bryta ett visst mönster, skapa ett nytt mönster, framana kärlek, relationer, pengar,materiella ting,  arbete, kunskap, utbildning, klarhet, glädje, närvaro, förståelse, beskydd, trygghet eller vad du än önskar i ditt liv. 

 

Etik

Jag har givetvis etiska riktlinjer. Därför behöver du någolunda formulera din önskan innan vårt möte så jag kan berätta för dig om jag är rätt magiker för just dig eller om du ska söka dig vidare. 

Jag gör exempelvis inga hämdritualer eller liknande, men om du lider av en känsla av att vilja hämnas eller göra livet surt för någon annan så kan vi skapa en ritual där de jobbiga känslorna transformeras till något som är mer behagligt och konstruktivt för DIG. 

Jag gör heller inga ritualer som omfattar en annan (en tredje) specifik persons känslor eller viljor. Exempel på detta är att jag gladerligen utformar ritualer där du bjuder in de slags relationer du vill ha, men jag kommer inte skapa en ritual där en spefifik person känner vissa känslor för en annan specifik person.  Jag kan däremot göra en ritual för att välsigna en viss relation med kärlek, klarhet och förståelse. Men jag rör inte detataljer i hur kärleken uttrycks eller vad en tredje part ska vilja ha för slags utbyte i relationen

Obs! Inga spådomar eller att jag talar med dina anhöriga som ändrat form