Örtmedicin och helhetsterapi

                                      ♥     Till dig    

 

 

Grattis till att du är du! Det finns så många människor och andra varelser på denna planet, men ingen är som du.

 Hoppas att du får möta många som ofta förstår sig på dig och SER dig för den du är och att de, då de inte förstår sig på dig, ändå tar för givet att din intention är god....för det är den, t.o.m då du inte själv förstår det. Och framförallt så hoppas jag att du kan ge det till dig själv, till varenda bit av dig, varenda liten cell. Inte bara för din skull utan också  för att du då har mer att ge till andra.

Men det som är ditt ansvar, t.o.m din plikt, är att ta väl  hand om dig själv, att älska dig själv i alla väder , rakt igenom varenda cell. Någon måste göra så med varje människa för att denne ska utvecklas optimalt....och vems ansvar är det att göra det för dig om inte du själv?

Lev av och i ljuset. Ge dig själv det.  

I ljuset syns allt vilket kan i vara jobbigt.

Tänkt dig ett glas med rent vatten och att det finns lite grus på botten. När vi häller i mer vatten så grumlar gruset upp en stund, vilket kan skymma sikten.Det är inte farligt. Det farliga är när vi inte tillsätter nytt bara för att slippa se gruset.

Gruset är bara något som slipar oss till de vi är. Såsom en diamant slipas för att på bästa vis återge ljuset till sin källa.

Tro bara på kärleken, för i slutet får vi ändå reda på att det är det enda som egentligen finns.Om och om igen får vi den informationen de gånger vi vågar vara närvarande.De gånger vi vågar gå igenom istället för förbi.

 Det finns vinna-vinna-koncept i varje situation, i varje sekund och vi får se dem så fort vi vågar lita på det. Allt annat är en stor illusion. Den enes bröd är INTE den andres död!

 Om det är mörkt i ett rum så blir det genast ljust då vi tänder lampan. Om det är ljust i ett rum blir det inte mörkt av att vi tänder mörkret.  För mörkret exisaterar inte som egen kraft, det finns bara då ljuset skymms. Av det kan du få klarhet i vad som är verkligt och vad som inte är det. Det är mycket, mycket viktigt att förstå.